Staat voor deuren
 

HPL Binnendeuren

Een HPL binnendeur is sterk, slijtvast en houdt geen vuil vast. Ideaal voor intensief gebruik in allerlei omgevingen en sectoren: van kantoren tot hotels, van in het onderwijs tot in de zorg. De HPL toplagen zijn in allerlei kleuren, designs en uitvoeringen en worden op maat gemaakt. Onze binnendeuren zijn zo volledig aan te passen aan uw wensen.

Voordelen Reinoform HPL deuren

De Reinoform HPL deuren zijn onze standaard utiliteitsdeuren met een HPL toplaag. De kracht van deze deur zit in onze jarenlange kennis en ervaring. Bovendien bestaan onze Reinoform deuren uit gecertificeerde materialen: een massieve vulling van spaanplaat, randhout van vurenhout en afgedekt met MDF-dekplaten. De keuzemogelijkheden voor de toplaag van de deuren zijn bovendien eindeloos. Naast HPL in allerlei kleuren en designs, bieden we ook fineer of een gegronde toplaag om zelf te schilderen. Lees meer over de mogelijkheden.

Eigenschappen van HPL toplaag

HPL is een afkorting van High Pressure Laminate, dat is een hardkunststof toplaag van 0.7 tot 0.8 millimeter. Deze uiterst dunne laag is bijzonder sterk. Bovendien is het slijtvast en vuil maakt geen kans. Een HPL toplaag is onderhoudsvrij en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. Dit geldt voor zowel onze standaard Reinoform HPL deuren als voor de deuren met extra prestatie-eisen, zoals brandwerend en geluidwerend.

Toepassingen & eigenschappen

Onze HPL binnendeuren zijn door hun hoogwaardige kwaliteit, op maat gemaakte vormgeving en optionele extra functie-eisen in allerlei omgevingen en sectoren in te zetten. U vindt onze deuren onder andere in scholen, kantoren, hotels, zorgcentra, depots en sportcentra. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen voor onze standaard utiliteitsdeuren of voor een deur met een extra prestatie-eis. In onze collectie vindt u rookwerkende, geluidwerende, brandwerende, inbraakwerende, stralingwerende, kogelwerende en vochtwerende deuren. De verschillende prestaties kunnen ook gecombineerd worden, zonder dat iemand het verschil kan zien. De kracht van deze deuren zit namelijk in de binnenkant verwerkt zonder dat de deur in dikte toeneemt.

HPL maatwerk

De veelzijdigheid van HPL binnendeuren is onmiskenbaar. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u met en leveren echt maatwerk. We hebben de kennis en techniek in huis om iedere deur aan uw wensen te laten voldoen. Het resultaat is een compleet oplossing voor al uw utiliteitsdeuren.

   Productoverzicht

 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten