Staat voor deuren
 

GND-Webinar : Rook en Brand

18-05-2021

Per 1 juli 2021 gelden er nieuwe eisen voor rookwerendheid van deuren. En dat is belangrijk, want rook is doodsoorzaak nummer 1 bij brand. Met deze strengere eisen moet de rookverspreiding bij brand afnemen en het aantal slachtoffers dalen.

GND organiseert op 24 juni een webinar over de nieuwe eisen voor rookwerende deuren en wat dit betekend voor brandwerende deuren. Ook de zelfsluitendheid van woningtoegangsdeuren in woongebouwen en de wet kwaliteitsborging (die naar verwachting komend jaar in werking treedt) komt aan bod.

Wanneer?
Donderdag 24 juni

Tijd?
Aanvang 12.30uur

Waar?
Online, vanachter je eigen bureau interactief deelnemen middels een chatbox

Voor wie?
Adviseurs, ingenieurs, bouwmanagement, brandweer, omgevingsdiensten, bouwbegeleiders, controleurs, aannemers, opdrachtgevers, woningbouwverenigingen en architecten in de woning en utiliteitsbouw.

Deelnemen aan deze webinar? Meld je dan hier aan.
 

Rookwerende en brandwerende deuren bij Reinaerdt
Reinaerdt voldoet al jaren aan de nieuwe strengere eisen voor rookwerendheid van deuren. Zo werd het project FIRST in Rotterdam in 2015 al opgeleverd met ruim 800 rookwerende deuren volgens de nieuwe eisen. Een voorsprong in ontwikkeling!

Met de brandwerende deuren van Reinaerdt voldoet u aan de strenge eisen voor brandveiligheid in de utiliteitsbouw. U heeft keuze uit een ruim assortiment brandwerende deuren in verschillende classificaties: 30, 60, 90 en zelfs 120 minuten behoort tot de mogelijkheden.

 

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten, de expertise van ons werk, de oplossingen voor en betrokkenheid met onze opdrachtgevers. Reinaerdt staat voor deuren.

  • Producent van efficiënt maatwerk
  • Team van 220 specialisten
  • Uniek en innovatief machinepark
Lees meer