Staat voor deuren
 

Hoteldeuren geleverd aan Corendon Resort Curaçao

23-09-2019

Aan de toegangspoort tot de hoofdstad Willemstad, verrijst het grootste hotel in het Caribisch gebied. Het voormalige hotel dat er gevestigd is, het Holiday Beach Complex, wordt met een grootschalige renovatie in twee fases uitgebreid naar een all-inclusive resort met ruim 800 kamers en diverse faciliteiten.

Een container met circa 750 Reinaerdt deuren is onderweg naar het Caribische eiland. Alle deuren hebben een brandwerendheid van 60 minuten en zijn zo bewerkt om ze te kunnen beschermen tegen het klimaat op Curaçao. Een uniek project waar specialistische kennis, kunde en goede voorbereiding door onze collega’s geboden is.

Verloop bouwproces

De renovatie en uitbreiding van het verouderde Holiday Beach Complex is van start gegaan in 2018. Dat jaar is begonnen met de bouw van een nieuw entreegebouw, dat straks de skyline van de Pater Euwensweg siert. In de eerste fase worden 380 kamers en diverse faciliteiten gerealiseerd, die naar verwachting begin 2020 worden opgeleverd. In de tweede fase, die naar verwachting eind 2020 wordt afgerond, komen daar nog eens 420 kamers bij.

Copyright beelden: Corendon Resort Curaçao

 

Onze deur staat altijd open

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op