Staat voor deuren
 

Woningbouwdeuren

De woningbouw verandert snel. Nieuwe ontwikkelingen en toenemende wensen en eisen vragen om een flexibele partner die mee verandert. Reinaerdt deuren zet in op samenwerking en innovatie in de gehele keten. De binnendeur is een belangrijk onderdeel van het interieur. Reinaerdt biedt speciaal voor woningen en appartementen een aantal stijlvolle deuren, die naar eigen keuze te combineren zijn met elk willekeurig type beslag. 
 

Esthetisch en functionele woningbouwdeuren

Onze CreaLine-Collectie laat zich uitstekend combineren met onze standaard dichte witlakdeur ‘de Witte Vos’, een veelgevraagde deur in een stalen kozijn, die in een groot aantal Nederlandse woningen wordt toegepast. Deze standaard dichte witlakdeur is sterk in eenvoud, goed te combineren met uiteenlopende interieurstijlen en wordt daarom toegepast in zeer veel woningen en appartementen.
 

CreaLine-Collectie

De CreaLine-Collectie kenmerkt zich door een strak lijnenspel in vier varianten: Classic, Slim, Block en Shelf.
De collectie is stijlvol en eigentijds met subtiele details. Esthetisch en functionele deuren waarop je niet uitgekeken raakt.
 

Stalen en houten kozijn voor woningbouwdeuren

Binnen de woningbouw worden grotendeels stalen montagekozijnen toegepast in vooraf gecreëerde sparingen. De montagekozijnen worden om de wand geklemd door in de stijlen bevestigde borgklauwen. De kozijnen kunnen in een laat stadium van het bouwproces worden gemonteerd. Ze zijn fabrieksmatig gecoat in RAL 9010 en laten zich perfect combineren met de Witte Vos en witlakdeuren uit onze CreaLine-Collectie.
 

Productie en montage

De gewenste deur wordt door ons vakkundig geproduceerd en gemonteerd, volgens de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever. En conform de gevraagde prestaties en geldende voorschriften. We dragen zorg voor het complete element: zowel de deur en het kozijn als het hang- en sluitwerk krijgen van ons alle aandacht. 
 

Binnendeuren in combinatieprojecten 

Combinatieprojecten zijn bijvoorbeeld woon-/ zorgcomplexen, waar wonen gecombineerd wordtmet de prestatie-eisen voor bijvoorbeeld de inpandige woningentree deur, ten aanzien van bijvoorbeeld brandwerendheid of geluidwerendheid. Aangezien Reinaerdt zowel de woning- als de utiliteitsbouw bedient, zijn we ook voor opdrachtgevers van combinatieprojecten een veelgevraagde partner. 
 

Referentieprojecten in de woningbouw

Reinaerdt heeft aan veel woningbouw- en combinatieprojecten mogen bijdragen. Zo hebben we de binnendeuren verzorgd voor onder andere ‘De Calypso’ in Rotterdam en ‘900 Mahler’ in Amsterdam. Maar ook voor het ‘MorgenWonen’ concept van VolkerWessels. En voor  projecten als ‘Hart van Vathorst’, ‘Steenoven Plasserwaard’, ‘Carintreggeland Bellinckborg’ en ‘Ariënshuis’.

Bekijk ook het totaaloverzicht van onze referentieprojecten.
 

Collecties

Reinaerdt biedt speciaal voor woningen en appartementen een aantal stijlvolle deuren, die naar eigen keuze te combineren zijn met elk willekeurig type beslag. Maak hieronder een keuze uit één van onze collecties woningbouwdeuren:

Witte Vos CreaLine Collectie Koperskeuzetraject

 

 

 

Zoekt u een totaaloplossing op maat? Wij helpen u graag verder.

Zoekt u een totaaloplossing op maat? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op