Staat voor deuren
 

Woningbouwdeuren

De woningbouw verandert snel. Nieuwe ontwikkelingen en toenemende wensen en eisen vragen om een flexibele partner die mee verandert. Reinaerdt deuren zet in op samenwerking en innovatie in de gehele keten. De binnendeur is een belangrijk onderdeel van het interieur. Daarom biedt Reinaerdt een breed scala aan mogelijkheden, speciaal voor woningen en appartementen. Alleen al onze speciale CITY-collectie biedt keuze uit veel verschillende, eigentijdse, stijlvolle deuren, met variatie in kleur, beglazing, vlakverdeling en beslag. 

Esthetisch en functionele woningbouwdeuren

Deze esthetische en functionele binnendeuren uit de CITY-collectie laten zich uitstekend combineren met onze standaard dichte witlakdeur ‘de Witte Vos’, een veelgevraagde deur in een stalen kozijn, die in een groot aantal Nederlandse woningen wordt toegepast. De milieuvriendelijke acrylaatlak van deze witlakdeur wordt in vijf lagen per zijde gelijkmatig aangebracht. Dit maakt de deur kras- en kleurvaster. Bekijk ons complete aanbod woningbouw binnendeuren in ons productassortiment.

Productie en montage met GND-garantie

De gewenste deur wordt door ons vakkundig geproduceerd en gemonteerd, volgens de specifieke wensen en eisen van de aannemer. En conform de gevraagde prestaties en geldende voorschriften. We dragen zorg voor het complete element: zowel de deur en het kozijn als het hang- en sluitwerk krijgen van ons alle aandacht. Verder beschikken de deuren over GND-garantie, die u verzekert van kwaliteit. 

Binnendeuren in combinatieprojecten 

Combinatieprojecten zijn bijvoorbeeld woon-/zorgcomplexen, waar wonen gecombineerd wordt met de prestatie-eisen van de utiliteitsbouw, ten aanzien van bijvoorbeeld brandswerendheid of geluidwerendheid. Aangezien Reinaerdt zowel de woning- als de utiliteitsbouwbedient, zijn we ook voor aannemers van combinatieprojecten een veelgevraagde partner. 

Referentieprojecten in de woningbouw

Reinaerdt heeft aan veel woningbouw- en combinatieprojecten mogen bijdragen. Zo hebben we de binnendeuren verzorgd voor onder andere ‘De Calypso’ in Rotterdam en ‘900 Mahler’ in Amsterdam. Maar ook voor het ‘MorgenWonen’ concept van VolkerWessels. En voor  projecten als ‘Hart van Vathorst’, ‘Steenoven Plasserwaard’, ‘Carintreggeland Bellinckborg’ en ‘Ariënshuis’. Bekijk ook het totaaloverzicht van onze referentieprojecten.

 

 

Koperskeuzetraject

 

 

 

Witte Vos

 

Staat voor dé totaaloplossing