Staat voor deuren
 

Woningbouw deuren eenvoudig geregeld met het koperskeuzetraject

Als aannemer of architect binnen de woningbouw wilt u kopers van nieuwbouwwoningen of renovaties zoveel mogelijk keuzemogelijkheden bieden, tegen zo min mogelijk tijd en werk. Wij maken het u makkelijk met behulp van ons koperskeuzetraject.
Een eenvoudig te doorlopen proces, waarin u van A tot Z wordt ontzorgd in de bestelling, productie en montage van alle gewenste woningdeuren. De kopers hebben keuze uit een groot assortiment stijldeuren, waaronder onze CreaLine-Collectie, via een online Deuren Portaal.

Groot assortiment woningbouw deuren

In het online Deuren Portaal hebben kopers volop keuzemogelijkheden, vereenvoudigen we het keuzetraject en ontzorgen wij u als aannemer of architect in de keuzebegeleiding. 

Reinaerdt Koperskeuzetraject

Hoe werkt het?

  1. U als opdrachtgever kan via deurenportaal@reinaerdt.nl een offerte aanvragen of contact opnemen met onze binnen-/buitendienst. 
  2. Na opdrachtbevestiging delen wij alle projectinformatie met onze binnendienst. 
  3. De kopers van uw project ontvangen een uitnodiging voor het online Deuren Portaal met de inloggegevens en een gebruiksaanwijzing. 
  4. De kopers hebben enkele weken de tijd om hun keuze te maken uit het aanbod deuren, hang- en sluitwerk en kozijnen. Indien reactie uitblijft, wordt er automatisch een herinnering verstuurd.
  5. Na de sluitingsdatum wordt de deurenstaat definitief gemaakt. De complete bestelling wordt door ons uitgewerkt en aan u voorgelegd. Eventueel meerwerk en extra kosten worden aan de kopende partij voorgelegd.
  6. Na akkoord wordt de productie gestart. 
  7. Na levering worden de deuren gemonteerd.

Het online Deuren Portaal is niet toegankelijk voor particulieren.

Beeld header © BOELE VAN EESTEREN

 
Meer informatie? Neem contact op met Boudewijn van Zwieten

Spelen met harde contrasten brengt een interieur tot leven

Creëer een stijlvolle tweedeling in uw woning

Mix verschillende woonstijlen naar eigen smaak

Landelijke uitstraling zorgt voor rust

Klassiek met een moderne touch

Industrieel matcht perfect met andere woonstijlen