Staat voor deuren
 

Woningbouw deuren eenvoudig geregeld met het koperskeuzetraject

Als aannemer of architect binnen de woningbouw wilt u kopers van nieuwbouwwoningen of renovaties zoveel mogelijk keuzemogelijkheden bieden, tegen zo min mogelijk tijd en werk. Wij maken het u makkelijk met behulp van ons koperskeuzetraject. Een eenvoudig te doorlopen proces, waarin u van A tot Z wordt ontzorgd in de bestelling, productie en montage van alle gewenste woningdeuren. De kopers hebben keuze uit een groot assortiment stijldeuren, via een online Deuren Portaal.

Groot assortiment woningbouw deuren

Het koperskeuzetraject is opgezet in samenwerking met ons zusterbedrijf Waanders. Als deurenspeciaalzaak levert Waanders een zeer uitgebreid assortiment woningdeuren. In het online Deuren Portaal hebben kopers volop keuzemogelijkheden, vereenvoudigen we het keuzetraject en ontzorgen wij u als aannemer of architect in de keuzebegeleiding. Ook hebben kopers de mogelijkheid het assortiment in de showroom van Waanders en/of Wooniversum te bekijken.

Reinaerdt Koperskeuzetraject

Hoe werkt het?

  1. U kan via onderstaand aanvraagformulier een offerte aanvragen of contact opnemen met onze binnen-/buitendienst. Ook kunt u alvast de stijlgids downloaden en delen met de kopers. 
  2. Na opdrachtbevestiging delen wij alle projectinformatie met Waanders. 
  3. De kopers ontvangen een uitnodiging voor het online Deuren Portaal met de inloggegevens en een gebruiksaanwijzing. 
  4. De kopers hebben enkele weken de tijd om hun keuze te maken uit het aanbod deuren, hang- en sluitwerk en kozijnen. Indien reactie uitblijft, wordt er automatisch een herinnering verstuurd.
  5. Na de sluitingsdatum wordt de deurenstaat definitief gemaakt. De complete bestelling wordt door ons uitgewerkt en aan u voorgelegd. Eventueel meerwerk en extra kosten worden aan de kopende partij voorgelegd.
  6. Na akkoord wordt de productie gestart. 
  7. Na levering worden de deuren gemonteerd. 

Beeld header © BOELE VAN EESTEREN

 
Meer informatie? Neem contact op met Jesper ten Elsen
Waanders deuren

Als deurenspeciaalzaak heeft Waanders Deuren meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van deuren in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Download hier de stijlgids voor een compleet overzicht van het assortiment deuren.

Download stijlgids

Strakke afwerking met moderne look  

Spelen met harde contrasten brengt een interieur tot leven

Creëer een stijlvolle tweedeling in uw woning

Mix verschillende woonstijlen naar eigen smaak

Landelijke uitstraling zorgt voor rust

Klassiek met een moderne touch

Industrieel matcht perfect met andere woonstijlen

Binnen 2 dagen een gratis offerte

Ons koperskeuzetraject ontzorgt u in de bestelling, productie en montage van alle gewenste stijldeuren voor uw nieuwbouwwoningen. Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.