Staat voor deuren
 

Technische info

Wij kunnen onze deuren aanpassen aan nagenoeg elke kozijnprofilering. Van huis uit hanteren wij een standaard profilering, die is gebaseerd op wat gebruikelijk is. Ook is hierbij rekening gehouden met de toepasbaarheid van het hang- en sluitwerk.

Houten Kozijnen RH1 (Stomp / Opdek)

Download PDF

Houten Kozijnen RH2 (Stomp / Opdek)

Download PDF
Na productie worden onze deuren met grote zorgvuldigheid geleverd en, indien gewenst, on site gemonteerd. Hoe we daarbij te werk gaan, leest u in onze verwerkingsvoorschriften.

Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften voor binnendeuren

Download PDF

Bij Reinaerdt heeft u de keuze uit een breed assortiment glasopeningen. Bekijk hier het complete overzicht van standaard glasopeningen, ventilatieopeningen en spionoogboringen en de voorschriften voor de glasmontage.

Glasmontage

Download PDF

Glasopeningen

Download PDF

Bekijk hier een opsomming van begrippen, normen, toleranties, bewerkingen en voorzieningen. Tussen de benamingen vindt u een aantal productbenamingen die o.a. terugkomen in onze productbladen en bestekteksten. 

M.b.t. normen worden een aantal normen door manager R&D en KAM-Coördinator beheerd. Deze zijn overeenkomstig de ISO 9001-2015 norm opgenomen in het beheerde normen-overzicht (laatste versie januari 2022) De in de PDF genoemde normen kunnen ondertussen geactualiseerd zijn. Dit heeft vanuit dit document geen invloed op de begripsomschrijving. 

Begripsomschrijvingen

Download PDF

Bekijk hier de garantievoorwaarden, het garantiecertificaat, de onderhoudsvoorschriften en de verantwoordelijkhedenmatrix voor binnendeuren van het GND.

GND Garantievoorwaarden

Download PDF

Garantiecertificaat binnendeuren

Download PDF

GND Onderhoudsvoorschriften

Download PDF

Verantwoordelijkhedenmatrix binnendeuren

Download PDF

Onze deur staat altijd open

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op