Staat voor deuren
 

De hoogste standaard voor utiliteitsdeuren

U zoekt een brandwerende deur? Een geluidwerende deur of inbraakwerende deur? De utiliteitsbouw deuren van Reinaerdt voldoen aan de hoogst geldende normen voor brandwering, geluidwering, of inbraakwering. Uiteraard zijn er combinaties mogelijk. Alle utiliteitsbouw deuren zijn gecertificeerd en voorzien van GND-garantie.

Assortiment

Binnendeuren voor de utiliteitsbranche

Reinaerdt produceert kwalitatief hoogstaande utiliteitsdeuren, met of zonder extra prestatie-eisen, voor alle gebouwen in de utiliteitsbranche. Bijvoorbeeld voor ziekenhuizen, hotels, scholen en kantoren. In ons assortiment vindt u een breed aanbod aan toplagen, afwerkingen en functionele prestaties. Als totaalleverancier van het complete element leveren wij maatwerk door de perfecte match van interieurstijl en veiligheidseisen te maken voor uw project.


Integrale deuroplossing

Reinaerdt levert een integrale deuroplossing. Van projectniveau, waarbij we alle deuren produceren, leveren en monteren, tot op het kleinste detail. Wilt u een deur met een standaard hoogte of juist drie meter hoog? Een bovenlicht of de toplaag van de deur doortrekken in het spiegelstuk? We leveren en monteren het allemaal, inclusief sluitwerk, beslag en deurkozijnen.

Staat voor dé totaaloplossing

Zoekt u een totaaloplossing op maat? Wij helpen u graag verder.

Zoekt u een totaaloplossing op maat? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op