Staat voor deuren
 

Reinaerdt: specialist in binnendeuren voor gebouwen van morgen

Reinaerdt staat voor kwaliteitsproducten, expertise en betrokkenheid met zijn opdrachtgevers. Oftewel: Reinaerdt staat voor deuren.

Reinaerdt produceert de meest geschikte deuren voor de gebouwen van morgen. Maar liefst 250.000 deuren op jaarbasis. Dat doen we op twee verschillende productielocaties van in totaal 50.000 vierkante meter in Nederland en Duitsland. Met een team van 220 specialisten. Wie kiest voor een deur van Reinaerdt, kiest voor een product op maat. Geproduceerd door een team dat is ingericht op verantwoordelijkheden, niet op taken. Onze oplossingen zijn het resultaat van een sterke focus op vakmanschap en innovatie. Oplossingen waarvoor wij de volle verantwoordelijkheid dragen en die altijd in samenspraak met de opdrachtgever tot stand komen.

Producent van efficiënt maatwerk in deuren

Door de jaren heen heeft Reinaerdt zich ontwikkeld tot een producent, die elke deur uniek op industriële wijze vervaardigt. Gemiddeld 4500 deuren per week. Om een foutloos bouwproces te garanderen, draagt Reinaerdt al in een vroeg stadium zorg voor de beoordeling en uitwerking van zowel simpele als complexe vraagstukken. We helpen de architect, aannemer en opdrachtgever aan maatwerkdeuren. Computergestuurd geproduceerd, afgestemd op uw wensen en eisen. Daarmee halen we het maximum uit mens en machine en brengen we de doorlooptijd terug naar een minimum, met veel persoonlijke aandacht.

Reinaerdt de totaalleverancier van binnendeuren     

Als serviceverlener voor het complete traject is Reinaerdt naast producent ook totaalleverancier. We zijn inzetbaar in het gehele proces, van ontwerp tot en met montage, van deur tot kozijn. We leveren voor ieder vraagstuk de juiste dienst, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, met kwaliteit als constante factor. Al onze deuren voldoen ruimschoots aan de hoogst geldende Europese normen, voor zowel kwaliteit als duurzaamheid, en worden geleverd met garantie en certificaat. Zie voor meer informatie branchevereniging GND of bekijk onze kwaliteitsgaranties.

Reinaerdt staat voor veilig werken - VCA* gecertificeerd

Met de VCA* certificering laten we zien dat we staan voor veiligheid en zorgen wij ervoor dat onze buitendienst medewerkers op de bouwlocaties veilig en gezond kunnen werken. Onze projectleiders met afhang- en montageploeg werken op de bouw alleen nog volgens de VCA-eisen (dus met gediplomeerde medewerkers, gekeurd gereedschap, de juiste PBM’s, voldoende voorlichting etc.).

Veilig werken staat, net als bij alle VolkerWessels bedrijven, bij Reinaerdt Deuren al jaren op nummer 1.

VolkerWessels

Reinaerdt maakt onderdeel uit van het VolkerWessels concern, dat actief is in het ontwikkelen en realiseren van bouw- en vastgoedgerelateerde projecten en civiele techniek. Meer informatie hierover leest u op de website van VolkerWessels.

Reinaerdt staat voor duurzaam

Reinaerdt staat voor duurzaam

Reinaerdt produceert, als alternatief voor gecertificeerd tropisch hardhout, utiliteitsdeuren van MOSO-bamboe. Reinaerdt zet hiermee een belangrijke stap in de verduurzaming van de utiliteitsbouw.

Lees meer
Hier staan we achter! Benieuwd naar een impressie van ons werk?

Hier staan we achter! Benieuwd naar een impressie van ons werk?

Bekijk projecten
Zoekt u een totaaloplossing op maat?

Zoekt u een totaaloplossing op maat?

Neem contact op