Staat voor deuren
 

Deuren met KOMO-keurmerk

Reinaerdt levert zijn deuren met KOMO-certificaat. Het certificaat maakt de prestatie en kwaliteit van producten, processen, diensten en systemen transparant en is een waarborg voor naleving van de regelgeving in de bouw.

Reinaerdt en KOMO

Reinaerdt beschikt over een KOMO attest-met-productcertificaat, op basis van de beoordelingsrichtlijn voor binnendeuren en binnendeurkozijnen (BRL 2211). Reinaerdt toont hiermee aan dat de deuren en kozijnen voldoen aan de vastgelegde technische specificaties en producteisen. Dat wordt periodiek gecontroleerd door een externe, onafhankelijke instantie. Bekijk de kwaliteitsverklaring van Reinaerdt.

Wat is KOMO? 

KOMO is opgericht om het bouwproces overzichtelijk te maken, onder andere met de ontwikkeling van het KOMO-keurmerk. De meest uiteenlopende producten en processen worden onafhankelijk getoetst op kwaliteit en al dan niet voorzien van het keurmerk. Zo is duidelijk of voldaan wordt aan de vereiste kwaliteit en of het toekomstige eindresultaat voldoet aan de relevante wet- en regelgeving.

 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten

Onze deur staat altijd open

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op