Staat voor deuren
 

Jij maakt Reinaerdt!

De grootste succesfactor van Reinaerdt ben jij. Jij maakt Reinaerdt. Daarom investeren wij continu in onze mensen en hun toekomst. Met een team van ruim 220 betrokken collega’s bouwen we op innovatieve wijze aan de beste deuren voor de gebouwen van morgen. We staan voor ontwikkeling, zekerheid en betrokkenheid. Samen maken we Reinaerdt.  We staan voor ontwikkeling, zekerheid en betrokkenheid. 

Reinaerdt staat voor betrokkenheid

Gezelligheid, collegialiteit en Twentse nuchterheid zijn slechts enkele kenmerken van onze organisatie. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij plezier hebt in je werk en het goed kunt vinden met je collega's, want als de sfeer op de werkvloer goed is, dan werkt dat voor iedereen plezierig!

Reinaerdt staat voor ontwikkeling

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun kennis bij ons willen inzetten en zich hier verder willen ontwikkelen. Wij stimuleren jou het beste uit jezelf te halen met volop doorgroeimogelijkheden, waarmee je zelf invulling kunt geven aan jouw loopbaan.

Reinaerdt staat voor zekerheid

Reinaerdt is een snelgroeiend bedrijf dat samen met 120 andere ondernemingen onderdeel uitmaakt van het koninklijke VolkerWessels concern. Omdat we onderdeel zijn van een groter geheel bieden wij je een baan met veel zekerheid en toekomstperspectief.

Maak kennis met ons!

www.werkenbijreinaerdt.nl