Staat voor deuren
 

Aangesloten bij GND

Reinaerdt is aangesloten bij branchevereniging GND. De overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse houten deurenfabrikanten, die al 40 jaar de norm zet voor kwaliteitsdeuren en opdrachtgevers en afnemers zekerheid biedt.

Samen met de andere bij GND aangesloten bedrijven maken wij ons sterk voor optimale kwaliteit en prestaties van deuren en bevordering van het vertrouwen tussen fabrikanten en afnemers. Zo heeft u met onze GND-deuren de zekerheid te voldoen aan de eisen van het bouwbesluit (KOMO). Daarnaast bieden we met de GND-zekerheidsklassen garantie op de functionele prestaties van onze deuren, zoals brandwerendheid en rookwerendheid, terug te zien op het GND-garantie- en zekerheidslabel aan de scharnierzijde.

Naast kwaliteit en zekerheid zetten we ons gezamenlijk in voor maatschappelijke thema’s als veiligheid en duurzaamheid. Zo is er een GND-garantielabel ontwikkeld dat zorgt voor meer transparantie en duidelijkheid omtrent de brandwerendheid van een deur of deur- kozijncombinatie. Ook streven we met elkaar de toepassing van FSC-/PEFC-gecertificeerde materialen na.

Bekijk de GND garantievoorwaarden en onderhoudsvoorschriften. Ga voor meer informatie over GND-garantie en de bijbehorende zekerheidsklassen naar de website van GND