Staat voor deuren
 

Totaalleverancier van het volledige deur-element voor de woningbouw en utiliteitsbouw

Reinaerdt is totaalleverancier op het gebied van woningbouwdeuren en utiliteitsdeuren. Naast de deur, in verschillende afwerkingen en prestaties, leveren wij het kozijn, het hang- en sluitwerk en verzorgen wij de montage.

Deur, kozijn en hang- en sluitwerk

Met behulp van de specialistische kennis van onze collega's zorgen we ervoor dat de deur, het kozijn en en het hang- en sluitwerk naadloos op elkaar aansluiten. En dat tegen minimale doorlooptijd, maar ook met aanmerkelijk minder risico op faalkosten. U levert niet in op prestatie en design.

Gedigitaliseerde maatwerkproductie

Onze fabriek is ingericht op maatwerk. De productie is geautomatiseerd en af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen. Uw wensen en die van de andere betrokkenen in de bouwkolom worden digitaal geïnventariseerd en vertaald naar een product op maat. Tegenstrijdigheden en onvolledigheden in wensen en eisen worden uitgesloten. U krijgt een direct toepasbaar, compleet en correct totaalelement, dat voldoet aan de gevraagde specificaties. Duurzaam, exclusief en met de opties die u wenst.

Montage deuren

Het totaalelement wordt on-site gemonteerd door onze eigen monteurs. Zij garanderen u dat alle gevraagde prestaties, zoals brandwerendheid of isolerend, daadwerkelijk geleverd worden. Mocht het kozijn al gezet zijn, dan wordt de deur digitaal ingemeten en kozijnvolgend gemonteerd. Indien gewenst, kunnen we de deuren ook traditioneel afhangen, waarbij we de deur met de hand inmeten, bijschaven en in het kozijn monteren.

Ketensamenwerking

Reinaerdt is een volwaardige gesprekspartner voor iedere partij in de bouwkolom. In gesprek met de opdrachtgever, architect, adviseur en aannemer inventariseren we het totale programma van eisen, waarna wij de vertaalslag maken naar de beste ‘deur’oplossing. Verrassingen achteraf worden voorkomen. U krijgt maximale kwaliteit.

 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten

Onze deur staat altijd open

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op