Staat voor deuren
 

Witte Vos

Witte Vos is met afstand de populairste woningbouwdeur in de markt. Deze standaard dichte witlakdeur is sterk in eenvoud, goed te combineren met uiteenlopende interieurstijlen en wordt daarom toegepast in zeer veel woningen en appartementen.

Laksysteem voor woningbouwdeuren

Het deurblad van de Witte Vos wordt stijlvol afgewerkt met hoogwaardige UV-lakken en de nieuwste technieken in lakwalsprocessen. De door ons toegepaste acrylaatlak wordt in drie lagen opgewalst. Van verkleuring is minimaal sprake, omdat er gebruik gemaakt wordt van UV-uitharding. De toplaag is daardoor krasvaster en in hoge mate chemisch resistent. Ook is de toplaag egaler door de tussenbehandeling met een elektronisch gestuurde schuurmachine.

Download productblad

 

Stalen kozijnen voor woningbouwdeuren

Binnen de woningbouw worden grotendeels stalen montagekozijnen toegepast in vooraf gecreëerde sparingen. De montagekozijnen worden om de wand geklemd door in de stijlen bevestigde borgklauwen. De kozijnen kunnen in een laat stadium van het bouwproces worden gemonteerd. Ze zijn fabrieksmatig gecoat in RAL 9010 en laten zich perfect combineren met de Witte Vos en witlakdeuren uit onze CreaLine-Collectie

Beeld header © BOELE VAN EESTEREN

 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten

Onze deur staat altijd open

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op