Staat voor deuren
 

Een totaaloplossing voor Inntel Hotel Den Haag Marina Beach

31-03-2021

In Den Haag, op loopafstand van de welbekende Pier van Scheveningen, staat het prachtige nieuwe Inntel Hotel Den Haag Marina Beach. Een bijzondere bouw, een gevel geïnspireerd op zeilboten, 13 verdiepingen hoog met 226 luxe hotelkamers, met een fantastisch uitzicht op zee.

De entree van hotelkamer en overige ruimtes

Alle luxe hotelkamers zijn voorzien van kamer entreedeuren met spionoog; 55 mm dik met een combinatie van 60 minuten brandwerend en een geluidwerendheid van Rw 40,7 dB. De witte Egger HPL toplaag met dwarsstructuur geeft de deur een luxe uitstraling en het bamboe randhout draagt bij aan het duurzame aspect dat Inntel Hotels wil uitdragen. Alle deuren zijn PEFC gecertificeerd.

Voor de entree naar de boardroom/private dining en het restaurant zijn deursets toegepast met deuren van elk 2898 x 1225 mm. Het glas voorzien van print samen met de donkere toplaag zorgen voor een mooie aanvulling op het gehele interieur met afwisselende prints op de muren. 

In onderstaande video vertellen wij meer over onze bijdrage aan dit prachtige hotel maar spreken de beelden eigenlijk voor zich.

Totaaloplossing en samenwerking

Voor dit project heeft de opdrachtgever gekozen voor een complete deuroplossing op maat, het unieke totaalconcept FOXX. Wij bieden hiermee advies en coördinatie vanaf de voorbereiding tot en met de montage, voor een goed afgestemd eindresultaat.

Daarnaast zijn wij erin geslaagd om samen met de aannemer een perfecte planning na te leven. Deuren zijn per verdieping aangeleverd, waarbij als laatste de deuren via de buitenlift naar binnen gebracht. Daarna werd de gevel van de verdieping gesloten en konden wij de deuren afhangen. Een perfecte timing en samenwerking met verschillende partijen heeft ervoor gezorgd dat we dit project met succes hebben opgeleverd. 

 

Onze deur staat altijd open

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op