Staat voor deuren
 

Eerste nieuwe Homag CNC-machine

22-10-2020

Na een succesvolle ingebruikname van een Homag platenzaag is nu ook de eerste Homag CNC-machine in Haaksbergen aangekomen.

Modern machinepark

De nieuwe Homag CNC-machine is de eerste in een reeks en is onderdeel van de vele investeringen die we doen in een up-to-date machinepark. Met de inzet van moderne en bewezen techniek willen we voldoen aan de toenemende vraag naar deuren in verschillende uitvoeringen.

Bewerkingen voor sloten, scharnieren, glasopeningen, deurdrangers en nog veel meer: met de nieuwe Homag CNC-machine kunnen we een groot aantal werkzaamheden aan deuren uitvoeren. In combinatie met een nieuw CAD/CAM-systeem, waarmee we de vertaalslag maken van het ontwerp naar productie, kunnen we met deze machine alle gevraagde bewerkingen uitvoeren aan de deuren voor de gebouwen van morgen.

Kortere levertijd

De Homag CNC-machine combineert precisie met efficiency. De computergestuurde machine heeft bijvoorbeeld een 5-assige motor. Daarmee kunnen we in één werkgang deuren aan meerdere kanten bewerken. Dat biedt een aantal voordelen: het verhoogt de snelheid in het productieproces en verkort de doorlooptijd en de levertijd.