Staat voor deuren
 

Kleinschalige bouw, groot wonen: Dagelijks Leven huizen

03-06-2021

Half juni 2021 wordt het Hyacintenhuis in Vlissingen, één van de Dagelijks Leven huizen in gebruik genomen. Dagelijks Leven heeft meer dan 60 nieuw gebouwde en volledig gerenoveerde kleinschalige huizen in Nederland voor mensen met dementie. Kleinschalige bouw omdat de bewoners zich écht thuis moeten voelen. ‘Gewoon, als thuis’.

In samenwerking met Bouwbedrijf De Delta hebben wij ook dit project mogen voorzien van onze binnendeuren; van advies, productie tot en met montage. Onze utiliteitsbouw deuren voldoen aan de hoogst geldende normen van o.a. brandwerendheid, geluidwerendheid, inbraakwerendheid en uiteraard zijn deze prestatie-eisen ook in verschillende combinaties mogelijk. Hiermee bieden wij de bewoners een stuk veiligheid, comfort en zorgt het daarnaast natuurlijk voor een extra toevoeging aan het interieur.

Ketensamenwerking

Wij gaan graag in een vroeg stadium in gesprek met de opdrachtgever, architect, adviseur en aannemer om het totale programma van eisen te bespreken en te inventariseren wat nodig is. Daarna maken wij de vertaalslag naar de beste ‘deur’ oplossingen. Hiermee voorkomen wij verrassingen achteraf en kunnen wij de maximale kwaliteit bieden.

De heer Schreijenberg van Bouwbedrijf De Delta: 'Na de goede samenwerking bij de bouw van drie eerdere vestigingen van Dagelijks Leven, zijn we ook bij deze vestiging de samenwerking aangegaan met Reinaerdt Deuren. Het complete pakket van leveren en afhangen van de deuren in combinatie met de goede communicatie met de contact personen bij Reinaerdt heeft ook bij deze vestiging weer een mooi eind resultaat opgeleverd'.
 

Beelden @ BOUWBEDRIJF DE DELTA