Staat voor deuren
 

Luxe woontoren in Berlijn, Grandaire

25-02-2021

In de Voltairestraat, direct bij het Alexanderplatz in Berlijn is een enorme luxe woontoren uit de grond gestampt, Grandaire, de eerste nieuwe woontoren sinds 30 jaar in Berlijn. Ruim 165 woningen, luxe penthouses, winkels op de begane grond, sport en fitness faciliteiten én een dakterras dat uitzicht geeft over heel Berlijn. Een echte eyecatcher in Berlijn.
 

Reinaerdt Türen GmbH

Samen met onze dochteronderneming in Saterland, Reinaerdt Türen, hebben wij mooie producten geleverd; van schuifdeurelementen in bijzondere hoogtes, brede montagekozijnen tot vochtwerende elementen in de luxe badkamers. 

Woningtoegangsdeuren

Om de bewoners een comfortabele en veilige woonomgeving te bieden zijn onze woningtoegangsdeuren (in stompe uitvoering) toegepast in een combinatie van 30 minuten brandwerendheid, rookwerendheid (S200), inbraakwerenheid RC3 én een geluidwerendheid van Rw,p 42 dB.
De deuren zijn voorzien van hoogwaardig eikenfineer en zijn zelfsluitend met een geïntegreerde deurdranger.

Ook de extra brede kozijn bekledingen (met eikenfineer) passen perfect in het moderne en stijlvolle interieur.

 

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten, de expertise van ons werk, de oplossingen voor en betrokkenheid met onze opdrachtgevers. Reinaerdt staat voor deuren.

  • Producent van efficiënt maatwerk
  • Team van 220 specialisten
  • Uniek en innovatief machinepark
Lees meer