Staat voor deuren
 

Reinaerdt staat voor deuren

08-10-2019

Omdat de markt niet stilstaat, blijven we onze deuren aanscherpen met innovatie en nieuwe technologieën. Wij vinden het belangrijk dat ons merk daar goed op blijft aansluiten. Daarom hebben wij onze identiteit herijkt om krachtiger voor het voetlicht te kunnen brengen wie we zijn en waar we voor staan.

Met een moderner merk willen we aan de buitenkant meer laten zien van de grootschalige ontwikkelingen aan de binnenkant. We hebben inmiddels 35 jaar ervaring. Een lange staat van dienst, waarin we veel kennis en kunde hebben opgedaan en een positie hebben ingenomen als dé totaalleverancier met een grote variëteit aan binnendeuren. Deze professionalisering begint steeds meer vorm te krijgen. Zo hebben we veel geïnvesteerd in een nieuw, modern machinepark, waarin we alles tot onze beschikking hebben om onze deuren slimmer, sneller en duurzamer te produceren, tegen minder faalkosten en hogere kwaliteit. Ook zijn we vooruitstrevend in het gebruik van bamboe: een kwalitatief, esthetisch en nóg duurzamer alternatief voor gecertificeerd tropisch hardhout.

 

 

Rebranding

Ontwikkelingen om mee aan de weg te timmeren. Daar is een sterk merk voor nodig, dat krachtig en eenduidig laat zien wie we zijn en wat we willen uitstralen: een duurzame organisatie die staat voor kwaliteit, expertise, betrokkenheid en oplossingen op maat. Waarden die we centraal hebben gesteld in een gemoderniseerde identiteit met als pay-off ‘staat voor deuren’. Hiermee willen we onze positie als duurzame totaalleverancier van hoogwaardige kwaliteitsdeuren verder verstevigen en uitbouwen. Met de lancering van onze nieuwe website hebben we daar een belangrijke stap in gezet. Kijk gerust even rond en ontdek waar wij nog meer voor staan.

 

Onze deur staat altijd open

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op