Staat voor deuren
 

Splinternieuw hotel in het centrum van Emmen: Fletcher Hotel ByZoo

22-09-2021

Centraal gelegen in de bruisende stad Emmen is een nieuw hotel geopend: Fletcher Hotel ByZoo. Het hotel ligt direct tegenover het Avonturenpark WildLands en het ATLAS Theater waar onze deuren ook schitteren.

Het interieur is geïnspireerd op de sferen van het avonturenpark. De jungle, de savanne, het poolgebied, allemaal thema’s die door het hele hotel zijn doorgevoerd. Dit hotel hebben wij mogen voorzien van alle binnendeuren en we zijn blij dat we betrokken zijn bij het gehele traject van advies, productie t/m montage.


Veiligheid en duurzaamheid

Onze utiliteitsbouw deuren voldoen aan de hoogst geldende normen van o.a. brand-, geluid, inbraakwerendheid en uiteraard zijn deze prestatie-eisen ook in verschillende combinaties mogelijk. Hiermee bieden wij de gasten een stuk veiligheid en comfort.

Voor dit project is ook gekozen voor ons duurzame materiaal bamboe. Al sinds 2012 voorzien wij onze deuren met bamboe randhout. Een kwalitatief, esthetisch en duurzame aanvulling in vele projecten. Bamboe geeft altijd een zeer bijzondere en warme uitstraling.

 

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten, de expertise van ons werk, de oplossingen voor en betrokkenheid met onze opdrachtgevers. Reinaerdt staat voor deuren.

  • Producent van efficiënt maatwerk
  • Team van 220 specialisten
  • Uniek en innovatief machinepark
Lees meer