Staat voor deuren
 

VCA* gecertificeerd - Reinaerdt staat voor veilig werken

01-05-2020

Na een periode van voorbereiding is Reinaerdt sinds begin mei in het bezit van het VCA* certificaat, uitgereikt door SKH (Stichting Keuringsbureau Hout).

Met deze certificering laten wij zien dat we staan voor veiligheid en zorgen wij ervoor dat onze buitendienst medewerkers op de bouwlocaties veilig en gezond kunnen werken. Onze projectleiders met afhang- en montageploeg werken op de bouw alleen nog volgens de VCA-eisen (dus met gediplomeerde medewerkers, gekeurd gereedschap, de juiste PBM’s, voldoende voorlichting etc.).

Aangezien we naast onze eigen ploeg ook regelmatig gebruik maken van onderaannemers is er ook met hen afspraken gemaakt zodat ook zij volgens de VCA-spelregels te werk gaan. Zelf zien we hier op toe via onze projectleiders en extern houdt SKH een oogje in het zeil.

Veilig werken op nummer 1

Veilig werken staat, net als bij alle VolkerWessels bedrijven, bij Reinaerdt Deuren al jaren op nummer 1. Op onze vestiging in Haaksbergen volgen we o.a. het veiligheidsprogramma WAVE (Wees Alert Veiligheid Eerst), houden we de RI&E van ons machinepark actueel, hebben we een goed georganiseerde BHV-organisatie en bespreken we dagelijks het onderwerp ‘veiligheid’ bij de verbeterbord-sessies.  

Samen maken we de bouw weer een stuk veiliger.

 

Onze deur staat altijd open

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op