Staat voor deuren
 

When a plan comes together!

23-03-2023

“Elke dag komen er nieuwe vragen, nieuwe bewerkingen en met de invulling die we nu met de nieuwe machines én de aanpassingen in ons proces geven, zijn we in staat daar op een snellere en betere manier invulling aan te kunnen geven.”: aldus Operations Manager Nick Kamers.

In het lustrumjaar 2022 lijkt alles samen te vallen. Met de komst van drie nieuwe machines is ons machinepark grondig vernieuwd en gaan we een nieuwe fase in.

CNC-machine
De laatste drie CNC-machines in de hele reeks zijn geplaatst en operationeel gemaakt. Deze machines zijn met name geschikt voor specifieke en vaak complexe bewerkingen. De ene machine onderscheidt zich door zijn hoge snelheid, de andere door de mogelijkheid om in één slag alle mogelijke bewerkingen te doen. 

De MAKA Speed lijn
De nieuwe productielijn waar alle noodzakelijke langszijde bewerkingen aan een deur in één keer gedaan kunnen worden. Een speciaal ontwikkelde revolver maakt het mogelijk om met acht gereedschappen in één motor de bewerkingen uit te voeren. Denk hierbij aan bewerkingen voor sloten, scharnieren, plaatjes, kabelovergangen, kantschuiven, sluitplaten etc. Met deze Speed lijn kunnen we naast een hoog volume ook heel veel variaties maken. 

De MAKA Flex productielijn
De MAKA Flex productielijn voert CNC bewerkingen aan alle zijden van de deur uit. Naast de typische hang- en sluitwerkbewerkingen gaat het hierbij ook om glasopeningen, interne deurdrangers, schopplaten enzovoort. Het unieke van deze machine is, dat de deuren met behulp van lasertechniek op de machine gemeten worden. Hiermee kan de nauwkeurigheid van de bewerkingen gewaarborgd worden. Tevens zorgt het automatische transport van restmateriaal ervoor dat de machine direct na het fresen van een glasopening door kan blijven 
gaan met bewerken. Door de combinatie van deze twee oplossingen behoren wachttijden tussen bewerkingen tot het verleden en zijn wij klaar voor de “snelle” (of veeleisende) toekomst.

Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst en zijn trots om dit met de wereld te kunnen delen!

Bekijk onderstaande videocompilatie:

 

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij produceren deuren voor gebouwen van morgen.

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten, de expertise van ons werk, de oplossingen voor en betrokkenheid met onze opdrachtgevers. Reinaerdt staat voor deuren.

  • Producent van efficiënt maatwerk
  • Team van 220 specialisten
  • Uniek en innovatief machinepark
Lees meer