Staat voor deuren
 

Produceert Reinaerdt haar eigen deuren?

Van ontwerp tot en met montage: Reinaerdt is bij het gehele proces betrokken. Als totaalleverancier leveren we maatwerk en ontzorgen we u als opdrachtgever in alle facetten. De productie van deuren voor utiliteits- en woningbouw is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Reinaerdt heeft productielocaties in Duitsland en Nederland

In onze productielocaties in Haaksbergen en Saterland (Duitsland) produceren we een grote variëteit aan klantspecifieke deuren. Dat doen we met een modern, state-of-the-art machinepark en goed geschoold personeel dat op de hoogte is van de laatste stand van de techniek.

Reinaerdt produceert de deur die u wenst

De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in een geautomatiseerd machinepark, waarmee we veel makkelijker vraaggestuurd kunnen produceren. Een greep uit de voordelen:

  • We kunnen snel anticiperen op veranderende vragen in de markt
  • Doorlooptijden worden verkort
  • Last minute wijzigingen in het bouwproces kunnen eenvoudig worden ingepast

Reinaerdt produceert haar eigen deuren

Maatwerkdeuren voor uw toepassing

Het complete traject voeren we voor u uit. We zijn betrokken bij het gehele proces, van ontwerp tot en met montage, van deur tot kozijn. We leveren voor ieder vraagstuk de juiste dienst, dat voldoet aan uw wensen als opdrachtgever. Daardoor bent u verzekerd van maatwerkdeuren.

Minimale doorlooptijd, maximaal resultaat

Om een foutloos bouwproces te garanderen, draagt Reinaerdt al in een vroeg stadium zorg voor de beoordeling en uitwerking van zowel simpele als complexe vraagstukken. Computergestuurd geproduceerd, afgestemd op de wensen en eisen van de opdrachtgever. Daarmee halen we het maximale resultaat en brengen we de doorlooptijd terug naar een minimum.

Deuren voldoen aan de hoogste normen

Op onze productielocaties in Haaksbergen en Saterland produceren we jaarlijks 250.000 deuren. Al onze deuren voldoen ruimschoots aan de hoogst geldende Europese normen, voor zowel kwaliteit als duurzaamheid, en worden geleverd met garantie en certificaat.

 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten