Staat voor deuren
 

Woning- én utiliteitsdeuren voor woonzorgorganisatie Liberein

Het Ariënshuis in Enschede is een verzorgingshuis met vele kamers én appartementen voor ouderen. Comfortabele huisvesting, met altijd de juiste zorg aanwezig.

Het Ariënshuis is het nieuwste complex van zorg- en welzijnsinstelling de Liberein, een fusieorganisatie van AriënsZorgpalet en Bruggerbosch. Vanuit een woonzorgcentrum van in totaal 15.000 m2 worden er dagelijks vele vormen van zorg mogelijk gemaakt: verpleeghuiszorg, thuiszorg, crisiszorg, geriatrische revalidatiezorg, eerstelijnsbehandelingen en dagbesteding. Het complex telt maar liefst 71 appartementen en 64 kamers, verspreid over drie woonblokken. 

Schuifdeuren en utiliteitsdeuren met ‘onzichtbare’ kozijnen

Een combinatieproject als het Ariënshuis, dat een woon- en een werkfunctie heeft, vraagt om verschillende typen deuren. Reinaerdt bedient zowel de woning- als de utiliteitsbouw en is daarom een veelgevraagde partner voor dit soort combinatieprojecten. Voor het Ariënshuis produceerden we een groot aantal standaard woningbouw- en utiliteitsdeuren, conform de gevraagde specs en de geldende eisen van beide markten. 

Bovenop de standaard utiliteitsdeuren, produceerden we veel verschillende elementen, waaronder schuifdeuren en elektrisch aangestuurde deuren. Ook leverden we een reeks utiliteitsdeuren met ‘onzichtbare’ kozijnen, die we in de wandafwerking monteerden, wat een zeer strak resultaat oplevert. Het gehele complex telt in totaal maar liefst 1.200 deuren, die we allemaal met de grootst mogelijke precisie hebben geproduceerd en gemonteerd. Resultaat: een moderne, maar bovenal veilige woon-/werkomgeving voor zowel de medewerkers van het Ariënshuis als haar bewoners.

Woning- én utiliteitsdeuren voor woonzorgorganisatie Liberein

Liberein
Enschede

Opdrachtgever

Liberein

Oplevering

06-2013

Toepassingen

Schuifdeuren in de wand
Standaard Utiliteitsdeur
Inpandige woningtoegangsdeuren

Segment

Wonen

Architect

IAA Architecten

Samenwerking met

WAM & Van Duren en WBC Bouwgroep BV

 
 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten

Gerelateerde projecten