Staat voor deuren
 

Bamboe deuren voor Hyatt Place

Het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel is de tweede vestiging van Hyatt nabij Schiphol, speciaal voor zakelijke overnachtingen. Duurzaamheid was een belangrijk criterium voor het ontwerp en de bouw, daarom werd gekozen voor bamboe deuren.

Bamboe alternatief voor tropisch hardhout

De 550 deuren in het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel zijn zogeheten bamboe deuren van Reinardt. Bamboe is een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout. Bamboe laat zich op dezelfde manier bewerken als hardhout en levert, zo blijkt uit uitvoerige duur- en brandtesten dezelfde kwaliteit.

Over Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel

Het Hyatt Place Amsterdam Airport Hotel is gelegen aan de A4 en de N201, op slechts vijf minuten rijden van Schiphol. Daarmee is het hotel een ideaal onderkomen voor zakelijke reizigers met een vroege vlucht of een late aankomst op de luchthaven. Het complex biedt ruimte aan 330 ruime, luxe hotelkamers, verdeeld over een laagbouwgedeelte van tien verdiepingen en een hoogbouwgedeelte van dertien verdiepingen. Het hotel is van alle gemakken voorzien: een fitnessruimte, meetingrooms, een koffie- en wijnbar en een groot opgezette lobby/restaurant, waar de gasten 24 uur per dag terecht kunnen voor ontbijt, lunch en diner.

Bamboe deuren voor Hyatt Place

Hyatt Place
Amsterdam

Opdrachtgever

Hillgate Properties

Oplevering

11-2013

Toepassingen

Geluidwerende deur 32 - 36 dB

Segment

Leisure

Architect

PBV Architecten

Samenwerking met

Wessels Rijssen B.V.

 
 
Meer informatie? Neem contact op met Marcel Trooster

Gerelateerde projecten