Staat voor deuren
 

Hoteldeuren voor het Fletcher Hotel ByZoo Emmen

Centraal gelegen in de bruisende stad Emmen is een nieuw hotel geopend: Fletcher Hotel ByZoo. Het hotel ligt direct tegenover het Avonturenpark WildLands en het ATLAS Theater waar onze deuren ook schitteren.

Het interieur is geïnspireerd op de sferen van het Avonturenpark. De jungle, de savanne, het poolgebied, allemaal thema’s die door het hele hotel zijn doorgevoerd. Dit hotel hebben wij mogen voorzien van alle binnendeuren en we zijn blij dat we betrokken zijn bij het gehele traject van advies, productie t/m montage. 

Onze utiliteitsbouw deuren voldoen aan de hoogst geldende normen van o.a. brand-, geluid, inbraakwerendheid en uiteraard zijn deze prestatie-eisen ook in verschillende combinaties mogelijk. Hiermee bieden wij de gasten een stuk veiligheid en comfort.

Voor dit project is ook gekozen voor ons duurzame materiaal bamboe. Al sinds 2012 voorzien wij onze deuren met bamboe randhout. Een kwalitatief, esthetisch en duurzame aanvulling in vele projecten. Bamboe geeft altijd een zeer bijzondere en warme uitstraling.

Hoteldeuren voor het Fletcher Hotel ByZoo Emmen

Fletcher Hotel ByZoo
Emmen

Opdrachtgever

Peter van Dijk Projects & Investments

Oplevering

06-2021

Toepassingen

30 minuten brandwerende deuren
60 minuten brandwerende deuren
Geluidwerende deur 37 - 41 dB
Standaard Utiliteitsdeur

Segment

Leisure

Architect

Dok Architecten

Samenwerking met

Akor Rijssen

 
 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten

Gerelateerde projecten