Staat voor deuren
 

Totaalconcept voor Inntel Hotel Marina Beach

In Den Haag, op loopafstand van de welbekende Pier van Scheveningen, staat het prachtige nieuwe Inntel Hotel Den Haag Marina Beach. Een bijzondere bouw, een gevel geïnspireerd op zeilboten, 13 verdiepingen hoog met 226 luxe hotelkamers, met een fantastisch uitzicht op zee.

Voor dit project heeft de opdrachtgever gekozen voor een complete deuroplossing op maat, het unieke totaalconcept FOXX. Wij bieden hiermee advies en coördinatie vanaf de voorbereiding tot en met de montage, voor een goed afgestemd eindresultaat.

Alle luxe hotelkamers zijn voorzien van kamer entreedeuren met spionoog; 55 mm dik met een combinatie van 60 minuten brandwerend en een geluidwerendheid van Rw 40,7 dB. De witte Egger HPL toplaag met dwarsstructuur geeft de deur een luxe uitstraling en het bamboe randhout draagt bij aan het duurzame aspect dat Inntel Hotels wil uitdragen. Alle deuren zijn PEFC gecertificeerd.

Voor de entree naar de boardroom/private dining en het restaurant zijn deursets toegepast met deuren van elk 2898 x 1225 mm. Het glas voorzien van print samen met de donkere toplaag zorgen voor een mooie aanvulling op het gehele interieur met afwisselende prints op de muren.

Totaalconcept voor Inntel Hotel Marina Beach

Inntel Hotel Marina Beach
Den Haag/Scheveningen

Opdrachtgever

VolkerWessels Vastgoed

Oplevering

03-2021

Toepassingen

60 minuten brandwerende deuren
Geluidwerende deur 37 - 41 dB
Standaard Utiliteitsdeur
Inpandige woningtoegangsdeuren

Segment

Leisure

Architect

KCAP Architects&Planners

Samenwerking met

Boele & van Eesteren

 
 
Meer informatie? Neem contact op met Jannie Kooij

Gerelateerde projecten