Staat voor deuren
 

Brandwerende deuren voor state-of-the-art Woonzorgcentrum Bellinckborg

Woonzorgcentrum Bellinckborg in Hengelo biedt ruime appartementen met veel comfort en (leef)ruimte, een frisse uitstraling en zorg in de nabijheid. Een mooi voorbeeld van kleinschalig wonen voor ouderen in een veilige omgeving. Reinaerdt Deuren leverde 248 utiliteitsdeuren, waarvan er meerdere tot 60 minuten brandwerend zijn.

Technologie om veilig en zelfstandig te wonen

In het complex is het ‘huis van de toekomst’ gevestigd, een appartement met diverse technische innovaties. Dit appartement biedt ouderen de mogelijkheid om met ondersteuning van technologie zelfstandig en veilig te wonen. Deuren kunnen op afstand worden bediend en automatisch worden geopend met een handpalmscanner, zonder gebruik van sleutels. Andere voorbeelden zijn een bewegingsschakelaar in de verlichting, waardoor deze bij beweging automatisch inschakelen, automatisch in- en uitschakelbare apparatuur in de keuken en GPS die automatisch inschakelt als bewoners het appartement verlaten. 

30 of 60 minuten brandwerend

Voor dit project heeft Reinaerdt Deuren in totaal 248 deuren geleverd en gemonteerd, waarvan meerdere 30 of 60 minuten brandwerend zijn. Daarnaast zijn er 51 schuifdeurelementen geleverd en gemonteerd. Hiervan zijn 21 elementen uitgevoerd met een tillift. De schuifdeuren bieden meer ruimte en vergroten het gebruikersgemak. Alle systemen zijn gecertificeerd op basis van Europese normen en voldoen aan de specifieke eisen en wensen die de zorg stelt.

Brandwerende deuren voor state-of-the-art Woonzorgcentrum Bellinckborg

Woonzorgcentrum Bellinckborg
Hengelo

Opdrachtgever

Stichting Carint Reggeland

Oplevering

09-2014

Toepassingen

30 minuten brandwerende deuren
60 minuten brandwerende deuren
Schuifdeuren voor de wand

Segment

Wonen

Architect

Architectenbureau Peters & Lammerink

Samenwerking met

Janssen de Jong Bouw

 
 
Meer informatie? Neem contact op met Marcel Trooster

Gerelateerde projecten