Staat voor deuren
 

Ruim 2500 deuren in groene project Valley Amsterdam

Vally Amsterdam - verkozen tot de beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld van het jaar 2021 - is een echt eye-catcher op de Zuidas. Drie unieke, rotsachtige torens zijn uit de grond gegroeid. De hoekige uitsteeksels dienen zowel als dakterras als grote bloembakken waar planten, bomen en struiken groeien. Een oase in de kantorenwijk.

Van horeca-gelegenheden, winkels tot kantoren en huurwoningen in verschillende soorten en maten. Met maar liefst een oppervlakte van 75.000 m2. Het brengt werken, wonen en ontspanning samen.

Reinaerdt heeft voor dit indrukwekkende project ruim 2500 deuren geproduceerd, geleverd en gemonteerd. Van woningtoegangsdeuren tot deuren die toegang geven tot de technische ruimtes en bergingen met natuurlijk het juiste hang- en sluitwerk.

Alle wooneenheden zijn voorzien van een woningtoegangsdeuren die extra veiligheid en comfort bied door de combinatie van inbraakwerendheid, brandwerendheid én geluidwerendheid. Alle deuren zijn tevens voorzien van het PEFC keurmerk, een mooie duurzame toevoeging aan de Groene Vallei op de zuidas.

Ruim 2500 deuren in groene project Valley Amsterdam

Valley Amsterdam Zuidas
Amsterdam Zuidas

Opdrachtgever

OVG Real Estate

Oplevering

11-2021

Segment

Kantoren

Architect

MVRDV

Samenwerking met

G&S Bouw Boele & van Eesteren

 
 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten

Gerelateerde projecten