Staat voor deuren
 

Tot 90 minuten brandwerende deuren voor Boskalis

Het kantorencomplex van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. in Papendrecht is uitgebreid met een extra bedrijfsgebouw met een open en flexibel indeelbare kantoorruimte. Reinaerdt leverde een groot aantal standaard utiliteitsdeuren en brandwerende deuren. 

500 extra werkplekken

Boskalis is een toonaangevende expert op het gebied van baggeren en maritieme dienstverlening en wereldwijd actief. Het kantorencomplex in Papendrecht, bestaat uit meerdere gebouwen en is onlangs uitgebreid met een vierde kantoorgebouw, om de snelle groei van het bedrijf op te kunnen vangen. Het gebouw is 8.500 m2 groot en biedt ruimte aan 500 extra werkplekken, een bedrijfsrestaurant en een groot centraal trefpunt voor medewerkers en bezoekers, bestaande uit twee atria aan de voor- en achterzijde van het pand. 

Extra brandveiligheid, tot 90 minuten brandwerend

In het nieuwe kantoorgebouw is sterk ingezet op veiligheid. Vanzelfsprekend onderdeel daarvan is de brandveiligheid. De door Reinaerdt geleverde gecertificeerde deuren zijn tot negentig minuten brandwerend. Bovenop deze brandveiligheid, die van toepassing is op het hele element, hebben de deuren enkele geavanceerde functies en zijn ze veelal aan het zicht onttrokken, door inbouw in nissen. Ook heeft Reinaerdt veel standaard utiliteitsdeuren geleverd voor het nieuwe gebouw van Boskalis. 
 

Tot 90 minuten brandwerende deuren voor Boskalis

Boskalis
Papendrecht

Opdrachtgever

Royal Boskalis Westminster N.V.

Oplevering

08-2014

Toepassingen

90 minuten brandwerende deuren

Segment

Kantoren

Architect

OPL architecten/re-designers

Samenwerking met

Visser & Smit Bouw BV

 
 
Meer informatie? Neem contact op met Bert van Doorn

Gerelateerde projecten