Staat voor deuren
 

Waar worden Reinaerdt deuren gemaakt?

Reinaerdt produceert deuren op twee verschillende productielocaties in Nederland (Haaksbergen) en Duitsland (Saterland). Met een state-of-the-art machinepark produceren we onze deuren voor woning- en utiliteitsbouw. Om nog beter in te kunnen spelen op vragen uit de markt, investeren we veel in een modern machinepark.

Productielocaties in Nederland en Duitsland

Jaarlijks produceren we 250.000 deuren in Haaksbergen en Saterland. Dat doen we met een team van 220 specialisten. In Nederland produceren we een grote variëteit aan klantspecifieke deuren, van relatief eenvoudige standaard deuren tot hoogwaardige brandwerende deuren. In Saterland worden vooral deuren voor de Duitse markt geproduceerd.

Reinaerdt beschikt over een modern machinepark

Vakmanschap en innovatie kenmerken onze oplossingen. Wie kiest voor een deur van Reinaerdt, krijgt een product op maat. Om die ambitie waar te maken investeren we in een geautomatiseerd machinepark en goed geschoold personeel. Daardoor kunnen we snel anticiperen op veranderende vragen in de markt, opdrachtgevers meer keuze bieden en op aanvraag produceren, doorlooptijden verkorten en last minute wijzigingen in het bouwproces goed inpassen.

waar worden Reinaerdt deuren gemaakt

Digitalisering en automatisering

Er is een groeiende behoefte naar meer efficiëntie, duurzaamheid en innovatie op product- en procesniveau. Daarom investeren we flink in een modern machinepark waarmee we (volledig geautomatiseerd) een enorme diversiteit aan deuren op kunnen bouwen.

De afgelopen jaren is sterk ingezet op digitalisering en automatisering. Stapsgewijs schakelen we over van een conventionele naar een meer geautomatiseerde productie. Zo hebben we geïnvesteerd in een geautomatiseerd machinepark, waarmee we veel makkelijker vraaggestuurd kunnen produceren. De aanschaf van nieuwe CNC-machines, die precisie combineren met efficiency, zijn daar een voorbeeld van.

 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten