Staat voor deuren
 

Brandwerende en geluidswerende deuren voor Deltion College Zwolle

De campus van het Deltion College in Zwolle is sinds mei 2017 een schoolgebouw rijker. De nieuwbouw, Gebouw Grijs genaamd, bevat 99 Reinaerdt deuren, variërend van standaard HPL-deuren tot 60 minuten brandwerende deuren.

Het nieuwe schoolgebouw telt 3 bouwlagen. De begane grond is gereserveerd voor werkplaatsen en voorzieningen ten behoeve van buitensport. De theorie- en praktijkruimtes zijn ondergebracht op de eerste en tweede verdieping; hier worden de opleidingen van verschillende faculteiten gehuisvest. Verder bevat het gebouw verschillende faciliteiten, waaronder een theater, een sporthal, horeca en winkels, waarvan ook omwonenden gebruik kunnen maken. Het dak biedt ruimte aan een sportveld van kunstgras.

60 minuten brandwerende deuren, gecombineerd met 42 dB geluidsisolatie

Alle 99 deuren (enkel en dubbel) van het Deltion College zijn door ons turnkey geleverd en gemonteerd, inclusief de kozijnen en het hang- en sluitwerk. Naast standaard utiliteitsdeuren met een grijze HPL-toplaag gaat het om brandwerende deuren, geluidswerende deuren en combinaties tussen die twee. De brandwerende deuren zijn tot maar liefst 60 minuten brandwerend en daarmee conform de strenge brandveiligheidseisen van het scholencomplex. In de theorie- en praktijkruimtes zijn Rw 42 dB geluidswerende deuren toegepast, zodat de studenten er geconcentreerd aan het werk kunnen.

Brandwerende en geluidswerende deuren voor Deltion College Zwolle

Deltion College
Zwolle

Opdrachtgever

Deltion College

Oplevering

06-2017

Toepassingen

60 minuten brandwerende deuren
Geluidwerende deur 42 - 46 dB

Segment

Onderwijs

Architect

AReS architecten

Samenwerking met

Aannemersbedrijf Kormelink

 
 
Meer informatie? Neem contact op met Frank Tanke

Gerelateerde projecten